Over CRMPLUS+

CRMPLUS+ is een dynamische organisatie die bestaat uit 10 freelance medewerkers die gespecialiseerd zijn in het implementeren van Microsoft Dynamics 365 CRM, Sharepoint en Office 365. 

De met ons geassocieerde medewerkers hebben jarenlang ervaring op minimaal één of meerdere van de aspecten die van belang zijn bij de implementatie van dergelijke systemen, van strategie tot en met realisatie en ondersteuning.

Wat ons drijft
Wat ons drijft is om jouw bedrijfsresultaten te verbeteren met de slimme Microsoft Dynamics 365 CRM Sales, Marketing en Service automation. 

We halen er ultiem plezier uit om bedrijven optimaal ondersteunen met hun processen, waardoor zij maximaal resultaat behalen uit hun bedrijfsvoering. Onze focus ligt hierbij op Sales, Marketing en Service processen, waarbij wij streven naar een optimale klanttevredenheid vs klantrendement verhouding.
Eigen basis oplossingen
CRMPLUS+ heeft in house diverse basisoplossingen ontwikkeld voor jouw Microsoft Dynamics 365 CRM omgeving. 

Deze basisoplossingen brengen diverse specifieke functionaliteiten met zich mee, waardoor deze niet handmatig geconfigureerd of via maatwerk gerealiseerd moeten worden. Dit bespaart jou tijd en geld!
Zullen we vrijblijvend kennismaken?