Licentie dienstverlening

CRMPLUS+ biedt uitgebreide diensten voor het aankopen en beheren van Microsoft licenties, inclusief partnerlicenties, om je organisatie te ondersteunen bij het maximaliseren van de voordelen van Microsoft-technologieën. Wij begrijpen dat het beheren van licenties een cruciaal onderdeel is van je IT-infrastructuur, en daarom bieden wij deskundige begeleiding en ondersteuning op maat.

Aankoop van Microsoft licenties
Ons team staat klaar om je te helpen bij het selecteren en aanschaffen van de juiste Microsoft licenties voor je bedrijf. Of het nu gaat om licenties voor Dynamics 365 CRM, Microsoft 365, Azure, of andere producten, wij adviseren je over de meest geschikte opties voor je behoeften en budget.
Beheer van Microsoft licenties
Wij zorgen voor een effectief licentiebeheer om ervoor te zorgen dat je licentieovereenkomsten up-to-date en in overeenstemming zijn met je bedrijfsbehoeften. CRMPLUS+ helpt je bij het beheren van vernieuwingen, upgrades en het optimaliseren van je licentiekosten.
Partnerlicenties en voordelen
Als Microsoft Partner begrijpen wij de unieke voordelen en eisen van partnerlicenties. Ben je Microsoft partner? Wij kunnen je dan ondersteunen bij het beheren van je partnerstatus en helpen je om optimaal gebruik te maken van partnerprogramma's en -voordelen.
Optimaliseer je licentiestrategie met CRMPLUS+
CRMPLUS+ biedt maatwerkadvies en ondersteuning om je licentiestrategie te optimaliseren en ervoor te zorgen dat je organisatie maximaal profiteert van de nieuwste Microsoft-technologieën, tegen de laatste prijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult op maat.