Basis oplossingen

CRMPlusPlus heeft voor u diverse basisoplossingen voor uw Microsoft Dynamics 365 omgeving. Download hieronder een functionele beschrijving van elke basisoplossing. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact op.


CRMPlusplus Solution stack

De CRMPlusPlus Solution Stack is dé basisconfiguratie van uw Microsoft Dynamics CRM systeem. Op basis van meer dan 80 implementaties in diverse branches gedurende meer dan 10 jaar is deze basisconfiguratie geconfigureerd. In de basisconfiguratie zitten de bouwstenen die in de meeste implementaties gebruikt worden en vormt daarmee de perfecte start voor de implementatie van uw CRM systeem.

 

Download
CRMPlusPlus Solution Stack.pdf
Adobe Acrobat document 1.6 MB

CRMPLUSPLUS Prijsopgave nummering

Voorkom dat bij de migratie van uw CRM systeem uitsluitend de meest recente Prijsopgaven gemigreerd kunnen worden.

Deze oplossing van CRMPlus+ zorgt ervoor dat ook de herziene Prijsopgaven voorzien zijn van unieke Prijsopgavenummers!

 

Download
CRMPlusPlus Prijsopgave-nummering.pdf
Adobe Acrobat document 169.3 KB

CRMPLUSPLUS Beheer Marketinglijstleden

Standaard biedt Microsoft Dynamics CRM twee typen Marketinglijsten:

  1. Statisch
  2. Dynamisch

Meestal voldoet deze functionaliteit, er komen echter situaties voor, waarbij u via een werkstroom de marketinglijsten wilt beheren of bepaalde controles wenst uit te voeren. Dit document beschrijft eerst summier in twee paragrafen de statische en dynamische marketinglijsten en vervolgens in de derde paragraaf de uitbreiding met de CRMPlus+ oplossing.

 

Download
CRMPlusPlus Beheer Marketinglijstleden.p
Adobe Acrobat document 407.7 KB

CRMPLUSPLUS Autonummering

Een autonummering is vaak handig om gegevens een unieke code mee te geven. In deze code staat bij voorkeur ook nog een bepaald gegeven zoals bijvoorbeeld een jaartal in een offerte- of factuurnummer. De CRMPlus+ autonummering voorziet in de behoefte om de nummering volledig te configureren. Deze autonummering wordt standaard meegeleverd met de CRMPlusPlus Solution Stack, maar is ook afzonderlijk verkrijgbaar.

 

Download
CRMPlusPlus Autonummering.pdf
Adobe Acrobat document 256.0 KB

CRMPLUSPLUS Projects

Levert u diensten? Wenst u uren (of vaste prijs opdrachten) en verschotten op een gemakkelijke wijze te registreren en te factureren?

Dan is de Project oplossing een handige add-on op Microsoft Dynamics CRM. De oplossing bestaat uit een eenvoudig implementeerbare én gebruikersvriendelijke invoermethode zonder toeters en bellen!

 

Download
CRMPlusPlus Projects.pdf
Adobe Acrobat document 545.0 KB

CRMPLUSPLUS BTW

Als u facturen in CRM aanmaakt, zult u vaak zelf de BTW moeten berekenen per product / dienst (waarschijnlijk met een calculator).

Er bestaan reeds diverse oplossingen om BTW te berekenen. Maar wat als u een deel van uw facturen mét BTW en een deel zonder BTW c.q. BTW verlegd moet aanmaken? Dan is de BTW oplossing een handige add-on op Microsoft Dynamics CRM.

 

Download
CRMPlusPlus BTW.pdf
Adobe Acrobat document 253.7 KB

CRMPLUSPLUS stuklijst

Komt het regelmatig voor dat u Verkoopkansen, Offertes, Orders of Facturen moet aanmaken met steeds dezelfde productregels?

Dan is de Stuklijst oplossing een handige addon op Microsoft Dynamics CRM. U kunt eenvoudig diverse Stuklijsten maken en hier Producten aan toevoegen met een vooraf gedefinieerd (maar achteraf te wijzigen) aantal.

 

Download
CRMPlusPlus Stuklijst.pdf
Adobe Acrobat document 266.3 KB